Sitowise toteutti akustiikkasuunnittelun Kirkkonummen kirjastotalo Fyyriin. Kokonaisuus piti sisällään sekä vanhan osan peruskorjauksen sekä uuden laajennusosan.

Kirjastoon sijoitettiin useita akustisesti vaativia tiloja kuten monitoimisali, musiikkileikkikoulu, pelihuoneita, opetustiloja, neuvottelutiloja, sekä niiden keskelle toiseen kerrokseen huone-huoneessa-rakenteella toteutettuna studio ja soittohuone.

Laajennukseen tehtiin monitoimisali ”Arvid Mörne”. Se on 120 paikkainen sali, joka on suunniteltu akustiselle ja vahvistetulle musiikille, sekä teatteri- ja elokuvakäyttöön. Salin erikoisuutena ovat muotoillut huoneakustiset heijastuspinnat, moottoroidut vaimennusverhot ja erillisen teräsrunkoon asennetun verhoilun taakse piilotettu talotekniikka.

Kirjastotalon arkkiitehtuurin on suunnitellut JKMM Arkkitehdit Oy.

  • Tilaaja:
    Kirkkonummen kaupunki
  • Toteutusajankohta:
    2016-2020
  • Sijainti:
    Kirkkonummi
  • Kuvaus:
    Akustiikkasuunnittelu: laajennusosa, vanhan osan peruskorjaus ja tilamuutoksia

Asiakkaalle tarjottuja palveluita