Mitä vastuullisuus tarkoittaa meille?

Luomme hyvinvoivaa elinympäristöä. Paikkoja joissa asua, oppia, tehdä töitä, nauttia arjesta ja juhlasta, huolehtia omasta ja muiden hyvinvoinnista sekä viettää aikaa yhdessä. Teemme tiloja elämälle ja liikkumisen mahdollisuuksia näiden tilojen välille. Vastuullisuus meille tarkoittaa sitä, että teemme ihmisille ja ympäristölle viisaita ja kestäviä valintoja. 

Sitowise ja kestävän kehityksen tavoitteet

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet (SDG) määrittelevät kansainväliset kestävän kehityksen painopisteet ja tavoitteet vuoteen 2030 asti. Suunnittelemillamme ratkaisuilla on valtava merkitys hyvinvoivaan elinympäristöön, joten olemme tunnistaneet näistä työmme kannalta olennaisimmat. Kunkin tavoitteen kohdalta löydät yhden esimerkin. 

Image
ikoni miss finland
Olemme avoimia
Järjestämme esimerkiksi kuukausittain toimitusjohtajan aamukahvit, joissa käydään rehellisesti läpi ajankohtaisia asioita ja kaikilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä johdolle.
Image
ikoni miss finland
Luotamme toisiimme
Luotamme työkavereihin ja annamme vastuuta. Meillä myös NextGen-harjoittelijat pääsevät heti mukaan työn touhuun, projekteihin ja asiakastapaamisiin. Noin kymmenesosa meistä on harjoittelijoita.
Image
ikoni interview
Pelaamme yhtenä joukkueena
Jotta voimme tarjota asiakkaalle parhaita ratkaisuja, toisinaan on hyvä koostaa tiimejä liiketoimintojen ja yksikköjen rajoja ylittäen. Jokainen sitowiseläinen on osa tiimiä, johon hän tuo oman, ainutlaatuisen panoksensa.
Image
ikoni miss finland
Tunnemme asiakkaamme
Jatkuvan vuoropuhelun lisäksi teemme säännöllisesti asiakastyytyväisyyskyselyn. Kun tunnemme asiakkaamme hyvin, voimme suunnitella ja ehdottaa yhä parempia ja rohkeampia ratkaisuja.
Image
ikoni dig in to
Olemme rohkeita
Asetimme rohkean tavoitteen olla alamme vastuullisin kumppani. Tämä vaatii meitä kehittämään toimintaamme ja kertomaan siitä avoimesti sekä sitowiseläisille että asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme.