Vanhempi rakennusautomaatiosuunnittelija (Turku tai Pori)

Sitowise on suurin suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo 1300 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Wise Group Finland Oy:n ja Sito Oy:n yhdistyessä. Etsimme nyt Lounais-Suomen alueyksikköön Turkuun ja/tai Poriin

Vanhempaa rakennusautomaatiosuunnittelijaa

Suunnittelijan toimenkuvaan kuuluu rakennusautomaatiosuunnittelu ja –piirtäminen suunnitteluryhmän jäsenenä, yksin tai isomman työryhmän osana. Suunnittelutyö suoritetaan tietokoneavusteisesti käyttäen pääasiassa Kymdatan CADS Planner-ohjelmistoa.

Suunnittelijan työ vaatii ammattimaisen, ammattiylpeän ja oma-aloitteisen otteen työtehtäviin sekä avoimen suhtautumisen organisaation muihin toimialoihin ja työryhmän jäseniin. Suunnittelijan tulee ymmärtää koko kiinteistön talotekniikka kokonaisuutena, ja huomioida myös muut suunnittelualat työssään.

Suunnittelijana voi toimia kokenut ammattilainen, jolla on kykyä ja näkemystä suoriutua vaativistakin hankkeista muun suunnitteluryhmän avustuksella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tekijältään:

  • Rakennusautomaation perusosaamista (alan peruskoulutus)

  • Piirrosmerkkien ja määräysten sekä standardien hallintaa

  • Eri suunnitteluohjelmistojen (esim. CADS Hepac kaaviopiirto sekä tekstinkäsittelyohjelmien (esim. MS Word, Excel, Outlook) hallintaa

Työskentely tapahtuu pääasiassa omassa työpisteessä toimistolla, tarpeen mukaan kokouksissa ja työmaatoiminnoissa myös toimiston ulkopuolella. Liikkuminen toimiston ulkopuolisissa toiminnoissa tapahtuu omaa autoa käyttäen.

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Janne Mäki, janne.maki@sitowise.com, p. 050 387 5996.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.3.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.

HAE TEHTÄVÄÄ