Suunnittelu-/ laskentapäällikkö (Tampere)

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy:n yhdistyessä. Etsimme nyt ensisijaisesti Tampereen alueyksikköön

SUUNNITTELU- /LASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ

mutta huomioimme hakemukset myös muille Sitowisen paikkakunnille.

Uudessa tehtävässäsi toimit vastuullisena suunnittelu- ja laskentapäällikkönä. Hoidat itsenäisesti toimeksiantoja, toimit asiakasrajapinnassa ja ohjaat suunnitteluryhmää. Hankkeemme ovat pääosin liike-, toimitila- ja teollisuussuunnittelua sekä tuotekehitys- ja laskentaprojekteja. 

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisia tehtäviä nopeasti kehittyvässä yrityksessä

  • mahdollisuuden olla rakentamassa uutta suunnittelutiimiä, joka toimii globaaleilla markkinoilla

  • mahdollisuuden hyödyntää työssäsi koko Sitowisen erikoisosaajien ammattitaitoa projekteissamme

  • mukavat työkaverit ja nuorekkaan työympäristön sekä kokeneiden työkavereiden tuen koko organisaatiossa ulkomaita myöten

Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Työskentelet työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Odotamme sinulta kone- tai rakennusinsinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta sekä mielellään vähintään kymmenen vuoden aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.  

Toivomme, että olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja paineensietokykyinen. Sinulla on hyvät yhteistyöverkostot toimeksiantajiin. Hallitset tarvittavien suunnitteluohjelmien käytön. Tehtävä vaatii hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jussi Vehanen p. 040 652 6650 tai jussi.vehanen@sitowise.com.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.3.2018. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.

HAE TEHTÄVÄÄ