Rakennuttajakonsultti/valvoja

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo 1300 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Wise Group Finland Oy:n ja Sito Oy:n yhdistyessä. Etsimme nyt Etelä-Savon alueyksikköön Savonlinnaan

Rakennuttajakonsulttia/valvojaa

monipuolisiin ja itsenäisiin tehtäviin mielenkiintoisten hankkeiden ja asiakkaiden parissa. Toivomme, että sinulle on jo kertynyt käytännön kokemusta työmaista.

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä monipuolisessa projektityössä, jossa saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.3.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Pasi Honkanen, p. 050 430 4440, sähköposti pasi.honkanen@sitowise.com

Hae tehtävää