Rakennustöiden valvoja (Espoo)

Wise Group ja Sito ovat nyt yhdessä Sitowise Oy, suurin suomalaisomisteinen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Yhdessä työllistämme 1200 huippuosaajaa ja tarjoamme asiakkail-lemme kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta.

Etsimme joukkoomme Rakennustöiden valvojaa Rakennuttamisen toimialalle Espooseen.

Tehtäväsi meillä on toimia valvojana pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa uudiskerrostalokohteissa. Valvontateh-tävien lisäksi toimit hankkeissa kosteudenhallinta- ja turvallisuuskoordinaattorina.

Tarjoamme sinulle
• tarvittavan koulutuksen kosteudenhallintakoordinaattorin tehtäviin
• monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä mielenkiintoisten projektien parissa
• vakituisen työn, kilpailukykyisen palkkatason ja erittäin hyvät henkilöstöedut (mm. terveyspalvelut)
• monipuoliset jatko- ja lisäkoulutusmahdollisuudet esim. Sitowise-Instituutissa
• parhaat työkalut tehtävien hoitamiseen toimistolla ja työmailla
• osaavan ja motivoituneen työyhteisön tuen
• valtakunnallisen konsernin edut ja kehitysmahdollisuudet

Sitowise tarjoaa avoimen ja kannustavan työympäristön kovassa kasvussa olevassa yrityksessä, jonka vahva kehityskulku mahdollistaa mielenkiintoiset projektit ja hyvät ammatilliset kehitysmahdollisuudet. Panostamme paljon henkilöstön työhyvinvointiin ja meillä vallitseva yhdessä tekemisen ilmapiiri ja hyvä tiimihenki ovat asi-oita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Odotamme sinulta rakennusalan teknikon (rak.mest.) tai insinöörin koulutusta sekä vähintään viiden vuoden kokemusta rakennushankkeiden toteutuksessa ja/tai valvontatehtävissä. Tehtävä soveltuu myös henkilölle, jolla on halu ja valmiudet siirtyä valvontatehtäviin esim. työmaamestarin, työmaainsinöörin tai vastaavan mestarin tehtävistä. Arvostamme myös voimassa olevia FISE pätevyyksiä.

Hallitset laadunvarmistukseen liittyvien toimenpiteiden ja dokumentoinnin lisäksi työturvallisuuden ja kosteu-denhallinnan varmistamiseen liittyvät menetelmät. Viihdyt työmaaympäristössä ja olet valmis olemaan tapah-tumien keskipisteessä.

Tehtävä edellyttää tarkkuutta ja hyvää kirjallista ulosantia. Tehtävässä tarvitset ajokorttia ja omaa autoa. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa; muu kielitaito (englanti, ruotsi) katsotaan eduksesi.

Kiinnostuitko? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 9.3.2018 mennessä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa osastopäällikkö Jyri Koski, p. 040 500 9603, jyri.koski@sitowise.com

HAE TEHTÄVÄÄ