Rakennesuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere)

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy:n yhdistyessä. Etsimme nyt Tampereen alueyksikköön

RAKENNESUUNNITTELUN RYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

Uudessa tehtävässäsi toimit vastuullisena rakennesuunnittelijana ja projektipäällikkönä. Vedät itsenäisesti uudisrakentamisen suunnitteluprojekteja ja toimit suunnitteluryhmän esimiehenä. Kohteemme ovat pääosin liike- ja toimitilakohteita sekä teollisuuskohteita. 

Tarjoamme sinulle

  • näköalapaikan Tampereen sydämessä

  • mielenkiintoisia tehtäviä nopeasti kehittyvässä yrityksessä

  • mahdollisuuden olla rakentamassa uutta suunnitteluryhmää Tampereelle

  • mukavat työkaverit ja nuorekkaan työympäristön sekä kokeneiden työkavereiden tuen koko organisaatiossa ulkomaita myöten

Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Työskentelet työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Odotamme sinulta alan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta sekä mielellään vähintään viiden vuoden aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.  

Toivomme, että olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja paineensietokykyinen. Sinulla on hyvät yhteistyöverkostot Pirkanmaan alueella toimiviin toimeksiantajiin. Hallitset tarvittavien suunnitteluohjelmien käytön. Tehtävä vaatii hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jussi Vehanen p. 040 652 6650 tai jussi.vehanen@sitowise.com.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.3.2018. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.

HAE TEHTÄVÄÄ