Rakennesuunnittelija (Tampere)

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Etsimme nyt Tampereen alueyksikköön

RAKENNESUUNNITTELIJOITA

Rakennesuunnittelijana toimit osana suunnitteluryhmää ja mahdollisesti projektipäällikkönä suunnitteluprojekteissa. Suunnittelukohteemme ovat pääosin liike- ja toimitilakohteita sekä julkisia rakennuksia.

Tarjoamme sinulle

- näköalapaikan Tampereen sydämessä 
- mielenkiintoisia tehtäviä nopeasti kehittyvässä yrityksessä, joka toimii globaaleilla markkinoilla 
- mahdollisuuden hyödyntää työssäsi koko Sitowisen erikoisosaajien ammattitaitoa
- mukavat työkaverit ja nuorekkaan työympäristön sekä kokeneiden työkavereiden tuen

Sitowisen kattavat koulutusohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Työskentelet työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Odotamme sinulta alan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta sekä mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä.

Toivomme, että olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja paineensietokykyinen. Hallitset tarvittavien suunnitteluohjelmien käytön. Tehtävä vaatii hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jussi Vehanen 040 652 6650 tai jussi.vehanen@sitowise.com.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.3.2018. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.

HAE TEHTÄVÄÄ