Piirtäjiä (Turku tai Pori)

Sitowise on suurin suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo 1300 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Wise Group Finland Oy:n ja Sito Oy:n yhdistyessä. Etsimme nyt Lounais-Suomen alueyksikköön Turkuun ja Poriin innostuneita ja kehittymishaluisia

Piirtäjiä

Piirtäjän työtehtävät koostuvat monipuolisesti erityyppisistä rakennesuunnitteluprojektien piirtämistehtävistä sekä erityyppisten word- ja excel-pohjaisten asiakirjojen laatimisesta.

Yksikössämme ovat käytössä AutoCAD ja Tekla Structures -ohjelmistot.

Piirtämistyön lisäksi tehtävänkuvaan on mahdollista kytkeä esimerkiksi tutkimuksiin tai olevien rakenteiden inventointeihin ja mittauksiin liittyviä tehtäviä työntekijän toiveet huomioiden.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä vastuullisesti ryhmässä. Odotamme myös cad-, word- ja excel- ohjelmien käytön hallitsemista. Tekla-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme henkilöstöllemme erittäin monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät. Tämän takeena on asiakkaillemme tarjoamamme laaja ja kiinteistöjen koko elinkaaren kattava palveluiden kirjo.

Motivoitunut, palveluhenkinen ja monitaitoinen henkilöstömme on menestyksemme perusta. Yrityksemme panostaa erityisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja työhyvinvoinnin toimet on huomioitu olennaisena osana yrityksemme strategiaa. Yrityksemme tulevaisuus on niin työkannan, talouden kuin henkilöstömme asiantuntemuksen osalta erinomainen.

 Lisäksi yrityksemme tarjoaa:

  • monipuoliset jatko- ja lisäkoulutusmahdollisuudet (mm. oma koulutusjärjestelmä)
  • moninaiset harrastemahdollisuudet
  • kilpailukykyisen palkkatason

Lisätietoja työtehtävästä antaa Joni Avikainen, joni.avikainen@sitowise.com, p. 040 833 0270.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.03.2018. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.

HAE TEHTÄVÄÄ