Palotekninen suunnittelija/konsultti (Turku)

Sitowise on suurin suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo 1300 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Wise Group Finland Oy:n ja Sito Oy:n yhdistyessä. Etsimme nyt Lounais-Suomen alueyksikköön Turkuun

Paloteknistä suunnittelijaa/konsulttia

Paloteknisenä konsulttina / suunnittelijana autat asiakkaitamme turvallisten ratkaisujen löytämisessä, laadit paloteknisiä suunnitelmia, autat muita suunnittelijoita paloteknisten haasteiden ratkaisemisessa jne. Työ on monipuolista paloteknistä suunnittelua ja konsultointia uudis- sekä korjausrakennushankkeissa. Asiakkaina toimivat niin konsernin ulkopuoliset asiakkaat kuin myös konsernin muiden alojen suunnittelijat.

Kohteemme vaihtelevat tavanomaisista asuin- ja toimistorakennuskohteista aina poikkeuksellisen vaativiin maamerkkeinä toimiviin kiinteistöihin ja rakennushistoriallisesti merkittäviin rakennuksiin. Yrityksessämme kanssasi toimii rakenne- ja talotekniikan asiantuntijoita, rakennuttajia, valvojia, sisäilma-asiantuntijoita ja kuntotutkijoita, joiden asiantuntemus on käytettävissäsi.

Tarjoamme Sinulle motivoivan ja yhteistyökykyisen työympäristön, mahdollisuuden laajentaa omaa asiantuntemustasi ja kehittää niin omaa kuin yrityksenkin toimintaa. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä monipuoliset jatkokoulutusmahdollisuudet.

Panostamme erityisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja työhyvinvoinnin toimet on huomioitu olennaisena osana yrityksemme strategiaa. 

Toivomme Sinulta muutaman vuoden soveltuvaa kokemusta rakennusalan suunnittelutehtävistä, pelastuslaitostyöskentelystä tai muista soveltuvista paloalan tehtävistä.  Toivomme koulutuksesi olevan tasoltaan mestari, insinööri, DI tai YAMK-insinööri rakennus- tai pelastusalalta. Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen paloteknisestä suunnittelutyöstä.

Haemme vastuullisia ja motivoituneita ihmisiä. Sinun tulee kyetä toimimaan sekä osana ryhmää että tarvittaessa myös itsenäiseen työhön.

Edellytämme myös hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen käyttö- ja ilmaisutaitoa, ATK:n perustaitoja, B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jussi Taponen, p.040 703 6607, jussi.taponen@sitowise.com.

Kiinnostuitko? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.3.2018 mennessä.

HAE TEHTÄVÄÄ