Palonsammutussuunnittelun ryhmäpäällikkö (Espoo, Turku, Kotka, Kouvola tai Lahti)

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo 1300 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Wise Group Finland Oy:n ja Sito Oy:n yhdistyessä. Etsimme nyt Talotekniikan toimialalle

Palonsammutussuunnittelun ryhmäpäällikköä

Talotekniikkasuunnittelussa olemme keskittyneet vaativien kohteiden suunnittelu- ja asiantuntijapalveluihin (painopisteet ovat teollisuus-, toimisto-, julkiset tilat ja erikoiskohteet) sekä asuntokohteiden suunnitteluun. Pitkäaikaiset ja hyvät asiakassuhteet antavat mahdollisuuden kehittää ja kasvattaa toimintaamme ja mahdollistavat myös työntekijöillemme monipuoliset ja mielekkäät työtehtävät.

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Sitowise tarjoaa:

  • vakituisen työn ja kilpailukykyisen palkkatason ja edut
  • monipuoliset jatko- ja lisäkoulutusmahdollisuudet esim. Sitowise-Instituutissa
  • alan kehittyneimmät suunnitteluvälineet ja suunnitteluohjelmistot käyttöösi
  • laajennetun työterveyshuollon

Odotamme sinulta LVI-insinöörin tai DI:n koulutusta. Lisäksi odotamme hakijalta vähintään neljän vuoden kokemusta sprinkler-suunnittelusta sekä tarvittavaa sprinkler-suunnittelun koulutusta. Annamme työtehtäviin kokeneen ja ammattitaitoisen henkilöstömme tuen. Arvostamme halua oppia uutta, joten odotamme, että sinullakin on mielenkiintoa laajentaa osaamistasi.

Työtehtävissä tulet toimimaan vetämään projektiryhmää. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja sinulla on ennakoiva ote asioiden hoidossa.

Hakijoilta edellytämme lisäksi hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen käyttö- ja ilmaisutaitoa sekä hyviä ATK-taitoja.

Kiinnostuitko? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.3.2018 mennessä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Johannes Helander puh. 029 005 9358, sähköposti johannes.helander(at)sitowise.com.

HAE TEHTÄVÄÄ