FI | NO

LVIA-suunnittelija (Turku tai Pori)

itowise on suurin suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo 1300 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Wise Group Finland Oy:n ja Sito Oy:n yhdistyessä. Etsimme nyt Lounais-Suomen alueyksikköön Turkuun ja/tai Poriin

LVIA-suunnittelijoita ja projektipäälliköitä

Suunnittelijan toimenkuvaan kuuluu LVIA-suunnittelu ja –piirtäminen suunnitteluryhmän jäsenenä, yksin tai isomman työryhmän osana. Suunnittelutyö suoritetaan tietokoneavusteisesti käyttäen pääasiassa Kymdatan CADS Planner-ohjelmistoa.

Suunnittelijan työ vaatii ammattimaisen, ammattiylpeän ja oma-aloitteisen otteen työtehtäviin sekä avoimen suhtautumisen organisaation muihin toimialoihin ja työryhmän jäseniin. Suunnittelijan tulee ymmärtää koko kiinteistön talotekniikka kokonaisuutena, ja huomioida myös muut suunnittelualat työssään.

Suunnittelijana voi toimia kokenut ammattilainen, jolla on kykyä ja näkemystä suoriutua vaativistakin hankkeista muun suunnitteluryhmän avustuksella.

Haemme myösopiskeluvaiheen loppuvaiheessa olevia tai hiljattain valmistuneita nuoremman LVIA-suunnittelijan tehtäviin.

Meiltä löytyy varmasti hyviä projekteja ja aiheita lopputyön tekemiseen.

Odotamme, että osaat tehdä mitoittavaa ja mallintavaa LVI-suunnittelua Magicadillä tai Cadsilla.

Työskentely tapahtuu pääasiassa omassa työpisteessä toimistolla, tarpeen mukaan kokouksissa ja työmaatoiminnoissa myös toimiston ulkopuolella. Liikkuminen toimiston ulkopuolisissa toiminnoissa tapahtuu omaa autoa käyttäen.

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Janne Mäki, janne.maki@sitowise.com, p. 050 387 5996.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.3.2018 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian
 

HAE TEHTÄVÄÄ