Korjaussuunnittelijoita (Turku tai Pori)

Sitowise on suurin suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo 1300 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Wise Group Finland Oy:n ja Sito Oy:n yhdistyessä. Etsimme nyt Lounais-Suomen alueyksikköön Turkuun ja Poriin

Korjaussuunnittelijoita

Tulet toimimaan osana Lounais-Suomen Korjaussuunnittelu-ryhmää, jossa työskentelet erityyppisten korjausrakentamishankkeiden vastuullisena rakenne-/korjaussuunnittelijana. Pääasiallisesti suunnittelutehtävät kohdistuvat asuinrakennuksiin sekä liike- ja palvelurakennuksiin.

Asiakaskantamme muodostuu sekä yksityisen (mm. taloyhtiöt, säätiöt, asuntosijoitusyhtiöt) että julkisen sektorin (kaupungit, kunnat, yliopisto- ja opiskelija-asuntosäätiöt) kiinteistöjen omistajatahoista.

Tarjoamme henkilöstöllemme erittäin monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät. Tämän takeena on asiakkaillemme tarjoamamme laaja ja kiinteistöjen koko elinkaaren kattava palveluiden kirjo. Näin henkilöstöllemme tarjoutuu useita etenemisvaihtoehtoja myös omalla henkilökohtaisella urallaan.

Yrityksessämme saat kattavan kokonaisnäkemyksen kiinteistöjen korjauksesta ja kunnossapidosta. Päätoimenkuvasi ei rajaa yrityksessämme mitään palvelualuetta tai urakehitysvaihtoehtoa pois, ja voit hyvin tehdä päätoimesi rinnalla esimerkiksi rakennuttamis- ja valvontatehtäviä tai osallistua kuntoarvioiden ja -tutkimusten tekemiseen.

Motivoitunut, palveluhenkinen ja monitaitoinen henkilöstömme on menestyksemme perusta. Yrityksemme panostaa erityisesti henkilöstön työhyvinvointiin, ja työhyvinvoinnin toimet on huomioitu olennaisena osana yrityksemme strategiaa. Yrityksemme tulevaisuus on niin työkannan, talouden kuin henkilöstömme asiantuntemuksen osalta erinomainen.

Lisäksi yrityksemme tarjoaa monipuoliset jatko- ja lisäkoulutusmahdollisuudet (mm. oma koulutusjärjestelmä), moninaiset harrastemahdollisuudet sekä kilpailukykyisen palkkatason.

Odotamme sinulta insinööri- tai diplomi-insinööritasoista koulutusta sekä monipuolista kokemusta korjausrakennesuunnittelusta. Suunnittelutehtävissä arvostamme erityisesti uusiutuvien rakennusalan määräysten ja ohjeiden tuntemusta, ongelmanratkaisukykyä sekä kokemusta suunnittelutiimin vetäjänä tai projektipäällikkönä. Työmaa-aikaiset tehtävät kuten urakointi- tai valvontapuolen kokemus katsotaan vahvuudeksi.

Kaikki uudet henkilöt käyvät läpi yrityksemme yleiseen toimintaan liittyvät perehdytyskoulutukset ja asiantuntijatehtävien edellyttämät perehdytyskoulutukset. Asiantuntijatehtävien osalta perehdytyssuunnitelma tarkennetaan työntekijäkohtaisesti. Näin ollen myös viimeisen vuoden opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Joni Avikainen, joni.avikainen@sitowise.com, p. 040 833 0270.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.03.2018. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.

HAE TEHTÄVÄÄ