Korjausrakennesuunnittelija/ Ryhmäpäällikkö (Tampere)

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo 1300 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Etsimme nyt Tampereen alueyksikköön

KORJAUSRAKENNESUUNNITTELIJAA / RYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

Uuteen tehtävääsi kuuluu talorakenteiden korjaustarpeiden selvitykset, hanke- ja korjaussuunnittelu sekä suunnittelutiimin ohjaus. Sinua odottavat monipuoliset ja itsenäiset tehtävät mielenkiintoisten hankkeiden parissa. Toimit osana projektiryhmää tai mahdollisesti ryhmän esimiehenä.

Tarjoamme sinulle

  • näköalapaikan Tampereen sydämessä

  • vaihtelevia ja innostavia tehtäviä monialaisessa suunnittelutoimistossamme

  • mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa

  • mukavat työkaverit ja nuorekkaan työympäristön sekä kokeneiden työkavereiden tuen

Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä. 

Odotamme sinulta alan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta sekä mielellään viiden vuoden kokemusta korjaussuunnittelutehtävistä.

Toivomme, että olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, paineensietokykyinen ja joustava. Sinulla on hyvät esiintymis-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja työskentelet mielelläsi eri alueiden osaajista koostuvan tiimin jäsenenä. Hallitset suunnittelussa tarvittavien ohjelmien käytön. Tehtävä vaatii hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Timo Raiski, p. 0500 724 754, tai Pauliina Tammi, p. 029 0059 585.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 22.3.2018. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.

HAE TEHTÄVÄÄ