Valofirma Oy toimeksiantoi Sitowisen suorittamaan Laippatiellä Helsigin Roihupellossa sijaitsevaan entiseen varastotilan vaativan käyttötarkoituksenmuutoksen elokuvastudioiksi. Sitowisen kohteeseen vuosien 2016 - 2017 välisenä aikana toteuttama suunnittelu sisälsi arkkitehtuurista, rakenneteknistä ja taloteknistä suunnittelua sekä kohteen peruskorjauksen suunnittelun.

Sitowisen asiantuntijatiimi suoritti kohteen suunnittelun tilaajan toiveita kuunnellen ripeällä aikataululla, mikä oli tuotantotilan toiminnan kannalta koko projektin elinehto. Suunnittelussa otettiin alusta loppuun asti huomioon elokuvastudiotilojen erityisvaatimukset, kuten ääneneristys, savunpoisto sekä ilmanvaihto. 

"Projektin keskiössä oli läpi hankkeen käyttäjänäkökulman, eli studiossa työskentelevien henkilöiden syvällinen ymmärtäminen sekä tilan erityisteknisten vaatimusten ehdoilla meneminen" kertoo projektissa Pääsuunnittelijana sekä Vastaavana arkkitehtisuunnittelijana toiminut Sitowisen arkkitehtisuunnittelun osastopäällikkö Kirsi Ojala.